Lueskelin nämä omat kirjoitukseni ensimmäisen kerran alusta loppuun kaikki läpi. Eipä tätä ainakaan kirjaksi kannata nipoa, sen verran paljon sielä on samojen asioiden kertausta..ja yllättävän vähän tekstiä, joinakin kuukausina olen päivittänyt vain kerran..!  :)
Tietenkin ensisijaisesti tämä blogi on ja tulee olemaan oma purnauspaikkani. Hämmentävää siinä on edelleen se, että vaikka onkin kyse vain blogin pitämisestä, se aiheuttaa minulle (niinkuin olenkin useaan kertaan maininnut) päivityspaineita. Yritän nyt ohittaa ne, ja pyrkiä päivittämään niinkuin masennusblogeja yleensäkkin päivitetään. Tosin se ettei minulla ole sitä vakituista kotia, selittää jo varmasti sitä etten kykene mihinkään jokapäiväiseen postaustahtiin. Kirjoittaakseni tänne tarvitsen rohkeutta, ja omaa tilaa. Siihen virittäytyminen taas vaatii tietynlaista tunnetta ja aikaa.

Mutta on tämän blogin pitämiseen alusta alkaen ollut myös eräs toinen syy. Haluan luovuttaa tämän nettiosoitteen muutamalle ystävälleni, siskolle ja Matille. Haluen heidän tietävän minkälaista myllerrystä minussa on käynyt, ja ehkä haluan osoittaa "kuinka kaukana" sitä asioissa oltiinkaan. No tämän blogin näyttämisen aika ei ole vielä. Enkä tiedä tuleeko se aika edes pian. Koska haluan ehdottomasti että silloin, jos sinä rakas ihminen tätä luet, minulla on jo asiat paljon paremmin ja nämä sotkut ovat kaukata takanapäin.